Nyheter 2014

Trimkurs 2014-03-15 - två platser kvar!

 

News 2014

2014-01-05 I dag har Heidie ställt sin lilla Elvira (Stommelyckans April April) för tredje dagen i rad! Det blev excellent och 3:a juniorklass. Elvira var pigg och glad trots att hon varit på sin längsta utställningsturne hittills. Kritiken finns att läsa på Elviras egen sida.

 

2014-01-04 I dag var vi på My Dog med Malte och Focus. Det var ett tag sedan vi ställde ut nu och det var så roligt att ställa prinsarna!

 

Malte (Stommelyckans Da Vinci) fick excellent och vann juniorklassen med CK. Han blev sedan bästa hane och fick sitt första cert! Sedan blev han BIM.

 

 

 

Grattis Maria på kennel Tendenz som fick BIR-rosetten på sin Tendenz Handle With Care.

 

 

Focus (First Class Grasant) fick excellent och vann öppen klass.

Bilden fick vi ta hemma på kvällen, för vi han aldrig med att fotografera honom på mässan.

 

 

 

Frida och Emil ställde ut sin lilla Doris (Stommelyckans Cookie) för första gången. Doris fick very good. Så här söta och glada var Doris & Frida.

 

 

Eva ställde ut sin lilla Ginny (Stommelyckans Ginger Rogers) för första gången. Ginny kom 2:a i valpklassen. Det var en lång dag för lilla stumpan, men hon skötte sig utmärkt och gick kavat omkring inne på mässan som om hon aldrig gjort annat.

 

 

Heidie ställde sin Elvira (Stommelyckans April April) i juniorklass. Hon fick very good och blev 4:a.

 

 

Emma ställde sin lille Milou (Stommelyckans Onyx). Han fick Very Good och kom 3:a i juniorklassen. All kritik finns att läsa på hundarnas egna sidor eller med länk från respektive hunds kullsida.

 

 

Ann-Christin och hennes lille Malte (Stommelyckans Daylight) var med i SSPK:s fina monter. Där satt Malte på bordet ovanpå en duk i guldtyg och fick ta emot klappar från alla förbipasserande. Det passade nog fint för en liten kelgris som Malte.

 

 

Tack för en jättetrevlig dag allihop! Så roligt att så många var med på My Dog!

Kul också att så många kom förbi och sade hej och stannade till en stund hos oss.

Till våren får vi ha en liten träff där vi ses med alla hundar också. Kanske en liten skogspromenad med korvgrillning?

 

 

 2014-01-03 I dag är första dagen på My-Dog Göteborg. Vi var inte där själva, men Maria och Magnus ställde sin Vimla (Stommelyckans Black Diamond). Vimla fick excellent, 1:a öppen klass med CK. Hon blev även bästa tik och fick sitt första cert!

 

 

Heidie ställde sin Elvira (Stommelyckans April April) för första gången i juniorklass. Elvira fick excellent och blev 2:a i sin klass. Grattis!

 

Så roligt att ni ställer ut era små prinsessor!

Kritiken finns att läsa på hundarnas egna sidor, eller med länk från respektive hunds kullsida.

 

 

2014-01-01 Vi förväntade oss valpar i början av januari, men de bestämde sig för att komma redan på annandag jul. Här är en liten valpdagbok där ni kan följa valparnas öden och äventyr på Doris & Focus valpsida..

 

 

 

 

 

 

 

 

En sammanfattning av

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter 2012 / News 2012

 

Nyheter 2011 / News 2011

Nyheter 2010 / News 2010

Nyheter 2009 / News 2009

Nyheter 2008 / News 2008

Nyheter 2007 / News 2007

 

© Stommelyckans Hund & Hälsa